موج تلفن همراه از شما دعوت مي نمايد تا از نسخه جديد قرآن صوتي حبل المتين ويرايش 5.5.1 ، استفاده نماييد.
از تمامي عزيزان خواهشمنديم در صورت مشاهده هر گونه مشکل در ساعات 15-9 با شماره 05136067323 تماس حاصل نموده و يا شرح مشکل خود را همراه با شماره تلفن و مدل گوشي به آدرس
آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید
ارسال نمايند.
پيشاپيش از شما عزيزان که با ارائه نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود ما را در امر توسعه و رفع نواقص اين محصول ياري ميرسانيد کمال تشکر را داريم.
التماس دعا
جهت رفع مشکل در برنامه ي حبل المتين و يا باب النعيم ميبايست به تنظيمات خود گوشي مراجعه شود.
بنابراين روال زير را انجام دهيد:
تنظيمات گوشي > صفحه نمايش > برنامه هاي تمام صفحه >
در ليست برنامه ها تيک حبل و باب را فعال کنيد. سپس وارد برنامه حبل يا باب شده و مشاهده مي کنيد مورد برطرف شده است.
با تشکر
ترجمه آیه آخر در تمام سوره ها اعمال نشده
و برای دیدن ترجمه باید انگشت روی آیه نگهداریم
لطفا عنایت فرمائید
کاربر عزيز کافيست لمسي بروي متن بزنيد تا قسمتی که توسط نوار صوتی پوشانیده شده رویت گردد.
توضيحات تکميلي: در نسخ جديد و جهت فراهم کردن تنظيمات و امکانات بيشتر براي کاربر، در صفحه نمايش متن از دو نوار ابزار استفاده شده است.
1- نوار اطلاعات سوره : که ميتوانيد بوسيله آن به آيه، صفحه ، جز و يا حزب دلخواه خود برويد.
2- نوار صوتي : که ميتوانيد تنظيمات مربوط به پخش صوت را مديريت نماييد.
براي سوييچ (جابه جايي) بين اين دو نوار کافيست لمسي بروي متن بزنيد.
لطفا در صورت امکان صوت استاد" احمد دباغ" را نیز به لیست قاریان اضافه کنید.
متشکرم
مطلب بررسی خواهد شد.
ضمن تشکر از شما جهت تهیه این نرمافزار وزین. خواهشمند است جهت افرایش کارایی این نرمافزار برای حفظ آیات قرآن کریم چند ویژگی دیگر به این نرمافزار اضافه کنید:
۱- جهت حفظ آیات قرآن مناسب است قاری آیات قرآن با خط عثمان طه به صورت پانزده سطری را مشاهده کند خواهشمند است امکان مشاهده صفحات قرآن به صورت تمام صفحهای و پانزده سطری را فراهم کنید.
۲-در قرائت آیات قرآن با صدای اساتید امکان انتخاب محدودهای آیات (از آیه تا آیه دیگر)، تا پایان صفحه، تا پایان سوره، تا پایان حزب و تا پایان جزء را فراهم بفرمایید.
با تشکر از زحمات شما
ضمن تشکر از توجه شما ، پیشنهادات بررسی خواهد شد.
با تشکر
فعالسازي نرم افزار روي هر گوشی مربوط به همان دستگاه بوده و در صورت نصب روي گوشي ديگر در صورت تمايل به استفاده از تمام امکانات میبایست اقدام به پرداخت نمایید. اين مطلب در ابتداي خريد به رنگ قرمز به اطلاع کاربر مي رسد تا خداي نکرده باعث شبهه در خريد نشود، البته نصب مجدد روي گوشي قبلي حتي با فلش آن بدون هزينه مي باشد.
همچنین عنایت داشته باشید شرکت کاملا خصوصی بوده و کلیه نیازهای خود اعم از اجاره، حقوق پرسنل، بیمه، مالیات، حق استفاده محتوا و ... را از طریق فروش نرم افزار تامین می کند.
پيروز باشيد.
در بروزرسانی جدید تفسیر شریف لاهیجی و احسن الحدیث حذف شده.
لطفا اصلاح کنید.
ضمن تقدیر و تشکر از تهیه این مجموعه نفیس برای دومین بار عرض میکنم که اگه لیست صفحات رو اضافه کنید برای پیدا کردن صفحه جدید دچار مشکل واتلاف وقت نمی شویم،بنده به شخصه ازاین نقیصه زجر میکشم،چون برای رفتن به صفحه جدید باید چند کلیک انجام داد ،در صورتیکه لیست صفحات باشد دچار چنین معضلی نخواهیم شد.اجرکم عندالله موفق باشید.
ضمن تشکر از توجه شما، اگر منظور شما امکان "برو به صفحه" است، در این خصوص لازم است در صفحه متن یک ضربه روی آن زده تا نوار ابزار بالا و پاییین محو شود و امکان مشاهده آیتم مدنظر جهت تغییر صفحه نمایان گردد.
پیروز باشید.